Domů » Blog » Přednáška o Donbasu

Přednáška o Donbasu

V loňském roce jsem navštívil s přáteli Ukrajinu, konkrétně oblast Donbasu, která je největší těžební oblastí Evropy. My jsme se tam vydali zdokumentovat stav průmyslového dění v současnosti.

Abychom fotografie a dojmy, které jsme v této oblasti získali či zažili, neměli uložené jen doma v šuplíku, potažmo v naších vzpomínkách, tak jsem se rozhodl s touto zajímavou cestou do země bývalého Sovětského svazu seznámit i širokou veřejnost.

Tomáš Skotnica z Frýdku-Místku mě požádal, jestli bych mohl udělat přednášku na toto téma v hospůdce U Arnošta. 12.3.2013 jsme se tam tedy sešli a zhruba 35 zájemcům jsem ukázal, co se mi a mému kamarádovi Viktorovi Máchovi (poskytl ilustrační foto z cesty), podařilo zachytit. Atmosféra byla velice přátelská a diskuse po promítání nešla ukončit.

Na podzim ve Frýdku-Místku představím další přednášku o mé cestě do Vietnamu, která bude spojena i s výstavou fotografií z této země.

Za poskytnuté fotografie děkuji Robertovi Dovičičovi, členovi našeho fotoklubu STEEL Třinec.

Galerie k článku Přednáška o Donbasu

Donbas7 | fotografie
Donbas7
Donbas6 | fotografie
Donbas6
Donbas5 | fotografie
Donbas5
Donbas4 | fotografie
Donbas4
Donbas3 | fotografie
Donbas3
Donbas2 | fotografie
Donbas2
Donbas1 | fotografie
Donbas1

Vložit na facebook Vložit na twitter Záložka na Delicious

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. Pro reakci na vybraný komentář klikněte na odkaz „Reaguj na komentář“ pod vybraným příspěvkem nebo napište číslo komentáře, na který reagujete do hranatých závorek např. reakci na komentář č.10 zapíšete [10] viz nápověda


*
*
151119317
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace