Domů » Blog » Výzva modelkám Aktu!

Výzva modelkám Aktu!

Renata II Protože se na mě obrátilo několik potencionálních žadatelek o nafocení aktů s žádostmi o bližší informace, tak jsem se rozhodl napsat článek v tomto blogu, kde se dozvíte něco více k tomuto tématu.

Bezpečnost a intimita fotografování?

V první fázi je dobré, když se s modelkou sejdu na neformální schůzce, kde si můžeme vysvětlit spoustu věcí. Přinesu ukázat několik mých fotoprací, představím smlouvu, která ochrání jak fotografa tak i modelku před nežádoucím zveřejněním fotografií, ale kde se dá i dohodnout cena za případný prodej fotografií třetím osobám, samozřejmě pokud bude modelka chtít. Dále navrhnu modelce focení ve třech, tzn., že modelka si přivede k focení osobu, které plně důvěřuje (manžel, přítel, rodiče atd...). Pozor! Modelka musí být starší 18-ti let, pokud je mladší, musí mít doprovod zodpovědné osoby nebo její písemné povolení!!!

Cena fotografií?

Zuzka III Fe fotografii se fotograf má stále čemu učit, i já se tedy vzdělávám! Proto v současné době modelkám neplatím, ale ani po nich nechci peníze! Jde o vzájemnou spolupráci, kde já poskytuji fotografie na CD modelce a modelka poskytuje své tělo.

Kde se fotí?

Nevlastním ateliér. Zaměřuji se na fotografii v plenéru. Pokud by zájemkyně chtěla fotit v interiéru, tak jsem ochoten dodat světla, ale za ty se již musí zaplatit menší částka za pronájem. Dá se fotit i v interiérech zajímavých budov za použití přírodního světla, ale tam záleží na udělení povolení od majitele budovy či pozemku. Zde záleží na osobní domluvě.

Výstup?

Nafocené a upravené snímky obdrží modelka na CD zdarma. Je možnost vydání kalendáře ve formátu A3 nebo vytištění fotografií standartně do velikosti A3. Tyto tisky si již modelka hradí sama. Pokud modelka vydá povolení k zveřejnění, tak musí počítat s tím, že akty budou zveřejněny na mém webu, fotografických serverech, ale mohou být použity i pro případné výstavy či publikační činnosti fotografa, který má na snímky autorská práva. Snímky mohou být po vzájemné dohodě (smlouva) prodány třetí osobě. Nikdy však bez povolení modelky!!!

Galerie k článku Výzva modelkám Aktu!

Renata III | fotografie
Renata III
Renata II | fotografie
Renata II
Zuzka IV | fotografie
Zuzka IV
Zuzka III | fotografie
Zuzka III
Zuzka II | fotografie
Zuzka II
Zuzka I | fotografie
Zuzka I
Renata I | fotografie
Renata I

Vložit na facebook Vložit na twitter Záložka na Delicious

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. Pro reakci na vybraný komentář klikněte na odkaz „Reaguj na komentář“ pod vybraným příspěvkem nebo napište číslo komentáře, na který reagujete do hranatých závorek např. reakci na komentář č.10 zapíšete [10] viz nápověda


*
*
1732118
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace